Isolcom richt zich op het isoleren, renoveren en onderhouden van vastgoed. Onze opdrachtgevers komen uit de zakelijke markt zoals daar zijn; woningcorporaties, overheid en investeerders. Daarnaast behoort de particuliere markt ook tot ons werkgebied.

Hierbij staat altijd de wens van de klant voorop. Voordeel hiervan is dat we de zakelijke en professioneel benadering meenemen naar onze particuliere klanten en de persoonlijke en individuele aanpak naar onze zakelijke klanten.

Hierbij bepalen we samen met de opdrachtgever de route hoe we bij de gestelde wensen kunnen komen. In sommige gevallen kan het op financiële of technische gronden nog niet mogelijk zijn om het gestelde einddoel te halen. Onze specialisten zullen dan een plan voorleggen waardoor we samen stapsgewijs bij het betreffende einddoel komen zonder dat er maatregelen worden getroffen waar U later spijt van krijgen.

Het energie zuinig maken van woningen, bedrijfspanden, scholen etc. begint vaak bij de schil. Denk hierbij aan vloeren, gevels en daken. Vaak kan het eerste rendement al behaald worden door simpele maatregel zoals bijvoorbeeld het dichten van kieren e.d.

Daarnaast zijn er natuurlijk verschillende manieren om de vloeren, gevels en daken te isoleren. De ene maatregel is daarbij vrij snel en makkelijk toe te passen waarbij de andere maatregel meer impact heeft.

Onze specialisten bespreken graag met u de mogelijkheden.

0
Projecten
0
Klanten
0
Opgericht
0
Medewerkers